Analýza kritických míst v silniční dopravě ve vybraném regionu - Českobudějovicko - Perničková, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2014)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu kritických míst na pozemních komunikacích v Českobudějovickém regionu. Cílem práce je navrhnout organizační a stavebně technická řešení, která mají vliv na bezpečnost provozu ve vybraných úsecích na pozemních komunikacích.

This master thesis focuses on the analysis of critical points on the road in České Budějovice region. The aim is to suggest organizational and engineering solutions that have an impact on traffic safety in selected sections of road .
Analysis of Critical Places in Road Transport in the České Budějovice District
Keywords: Dopravní nehoda; pozemní komunikace; bezpečnost na pozemních komunikacích; kritická místa na pozemních komunikacích; Traffic accident; road; road safety; critical points on the road