Financování stavební investice z pohledu investora - Sedláčková, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat možné způsoby financování stavební investice z pohledu investora. Teoretická část se převážně zabývá veřejnými a soukromými zakázkami, včetně získávaní dotací a úvěrů. Praktická část se věnuje analýze realizace stavební zakázky, její vhodné variantě financování pomocí úvěru a dotace a celkovému vyhodnocení způsobu financování.

The aim of the thesis is to describe possible ways of financing construction investment from the investor's perspective. The theoretical part is mainly engaged in public and private contracts, including obtaining grants and loans. The practical part is devoted to the analysis of the implementation of the construction contract, it's suitable financing option through credit and subsidies, and the overall evaluation of the method of financing.
Financing of construction investment from the aspect of investor
Keywords: Veřejná stavební zakázka; fondy evropské unie; dotace ze strukturálních fondů; bankovní úvěr; výstavba ubytovacího zařízení pro rekreaci; Public Construction Procurement; European Union funds; structural funds subsidy; bank loan; construction of accommodation facilities for recreation