Analýza organizační kultury doktrinálního pracoviště Armády České republiky - Pohlodek, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tématem této diplomové práce je analýza organizační kultury doktrinálního pracoviště Armády České republiky. Práce shrnuje teoretické poznatky o problematice organizační kultury, analyzuje doktrinální pracoviště Armády ČR a na základě analýzy stanovuje návrhy, které by napomohly k odstranění odhalených problémů. Cílem této práce je tedy analyzovat doktrinální pracoviště Armády ČR a poskytnout návrhy, které mohou vést ke zlepšení momentálního stavu.

This thesis summarizes theoretical knowledge about organizational culture, and analyzes the doctrinal department of the Czech Army. Based on analytical part doctrine centre cultural deficiencies were identified. Last part of the dissertation is oriented to proposals that should eliminate problems found. In order to improve current conditions and status of doctrine centre dissertation offers possible ways and methods. Klíčová slova
Analysis of Organizational Culture in Doctrine Section of Czech Armed Forces
Keywords: Organizační kultura; podniková komunikace; organizační socializace; podniková kultura; organizační chování; řízení lidí; Organizational culture; company communication; company socialization; company culture; organizational behavior; leading of people