Zpracování podkladů pro návrh objemových a plošných struktur - Bednár, Peter (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na strukturované díly a jejich využití. Poskytuje stručný přehled o výzkumech, výhodách a nevýhodách nejen strukturovaných dílů, ale i aditivní výroby obecně. Dále popisuje základní principy aditivní výroby a navrhování struktur užitím softwaru Netfabb a jejich aplikaci na různé součásti.

This bachelor´s thesis focuses on lattice structure parts and their utilization. It provides brief overview about research, benefits and disadvantages of both lattice structure parts and also additive manufacturing in general. Moreover, it describes basic principles of additive manufacturing and design of lattice structures with Netfabb software and their application to the various components.
Preparation of Training Data for the Design of Solid and Surface Structures
Keywords: Aditivní výroba; struktury; Netfabb; odlehčené součásti; Additive Manufacturing; lattice Structures; Netfabb; lightweight components