Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Myslík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Tato diplomová práce se zaměřuje na posouzení informačního systému společnosti Natural Pack Group s.r.o. a jeho možných změn, které povedou ke zlepšení současného stavu. V první části práce jsou definována teoretická východiska úzce související s tématem práce. Druhá část je soustředěna na analýzu současného stavu podniku a jeho informačního systému. Na základě této analýzy jsou ve třetí části navrženy změny, které povedou ke zlepšení informačního systému a podnikových procesů společnosti.

This thesis aims for evaluating the information system in the company Natural Pack Group Ltd. and its possible changes in order to improve the current situation. In the first part, there is defined theoretical background closely related to the topic of work. The second part is focused on analysing the current state of the enterprise and its information system. On the basic of this analysis, there are proposed changes in the third part, which will be led to improvements of the information systems and business processes of the company.
Information System Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: Informační systém; informační technologie; informace; data; podnikové procesy; podnikový informační systém; implementace; Information system; information technology; information; data; business processes; business information system; implementation