Meta-learning - Hovorka, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
Cílem práce je seznámit se a prostudovat metody meta-learningu, naprogramovat algoritmus a porovnat s dalšími metodami strojového učení.

Goal of this work is to make acquaintance and study meta-learningu methods, program algorithm and compare with other machine learning methods.
Meta-learning
Keywords: Strojové učení; meta-learning; bagging; boosting; adaboost; adaboostM1; stacking; ID3; C4.5; kNN; IBL; CART; Decision Stump; Cross Validation; Machine learning; meta-learning; bagging; boosting; adaboost; adaboostM1; stacking; ID3; C4.5; kNN; IBL; CART; Decision Stump; Cross Validation