Výstavba a provoz sportovního areálu pro golf - Breicetl, Oldřich (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce se zabývá zhotovením podnikatelského záměru na vybudivání, zprovoznění a následného provozu nového golfového hřiště. Při vytváření podnikatelského záměru bylo přihlédnuto k různým možnostem financování projektu a také byly zpracovány analýzy, pro zmenšení rizik při tomto projektu.

This bachelor thesis is engaged in to make business plan of the new golf course. When creating a business plan to take acount of different options of financing the project and analysis have also been developed for reducing the risks of this project.
The Construction and Maintenance of Sport Ground for Golf.
Keywords: Podnikatelský zaměr; finační analýza; financování; výstavba; goflové hřiště; marketing; reklama; sponzoring.; Business plan; financial analyis; financing; construction; golf course; marketing; advertising; sponzorship.