Novostavba rodinného domu - Pokorná, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Tato bakalářská práce zpracovává návrh samostatně stojícího, dvoupodlažního rodinného domu v městě Třebíč, v městské části Týn. Stavba obdelníkového půdorysu je navržena ve dvou materiálových variantách a to z cihelných bloků Porotherm a celostěnových panelů DOMY D.N.E.S.. Dům je nepodsklepený, konstrukce střechy je pultová s mírným sklonem. Dokumentace je zpracována pro provedení stavby.

This Bachelor´s thesis processes design of standalone double-storey family house in city of Třebíč. The house has rectangle shape and it is designed in two material variants and of brick blocks Porotherm and of the wall panels DOMY D.N.E.S.. The house is without cellar and is roofed by rack roof with a slight slope. The documentation is works for building construction.
Detached House
Keywords: Rodinný dům; obdelníkový půdorys; nepodsklepený; pultová střecha; systém Porotherm; dřevostavba; Family house; rectangle shape; without cellar; rack roof; system Porotherm; wooden house