Posouzení informačního systému firmy Web4Soft Internet s.r.o. a návrh změn - Král, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tato práce se zabývá řešením informačního systému postaveného na současných technologiích, které firma používá. Řešení spočívá v automatizování a zjednodušení některých procesů, zavádí jejich přehlednější evidenci, aby mohly být kdykoliv tyto procesy vyhodnoceny a analyzovány za účelem zefektivnění práce.

This work deals with a solution of the information system based on current technologies that the company uses. The solution lies in automation and simplification of some processes, it implements their better-arranged evidence so that the processes can be evaluated and analysed in order to make the work more effective.
Evaluation of Current Company`s IS and Change Suggestion for Web4Soft Internet
Keywords: Informační systém; radius; mikrotik; mysql; isp; internet; linux; php; sql; analýza; Information system; radius; mikrotik; mysql; isp; internet; linux; php; sql; analysis