Podnikatelský záměr - Chludová, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce obsahuje návrh podnikatelského záměru na zřízení penzionu s restaurací a vinným sklípkem. V práci jsou teoretické poznatky, nutné k založení podniku, zhodnocení situace na trhu, nastínění realizace projektu a následné vyhodnocení různých aspektů.

Bachelor thesis contains a draft business plan to establish a boarding house with restaurant and wine cellar. The work includes theoretical knowledge required for setting up a business, asses the market situation, outlining of project, the subsequent evaluation.
Business Plan
Keywords: Podnikatelský záměr; finanční analýza; penzion; restaurace; Entrepreneurial project; financiala analysis; pension; restaurant