Plánování zdrojů projektu výstavby - Šebelová, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
Hlavním cílem bakalářské práce je popsat základní principy plánování zdrojů projektu výstavby. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů projektového řízení, dále popisuje principy nákladového, zdrojového a časového plánování. Důležitou součástí je praktická část, která se zabývá aplikováním uvedených postupů a metod na konkrétním stavebním projektu.

The main aim of this bachelor thesis is to describe basic principles of the construction project resource planning. The theoretical part explains the basic concepts of project management, further describes principles of cost, source and time planning. The important part is the practical part, which deals with the application of the clarified procedures and methods to a specific construction project.
Planning of Resources for Construction Project
Keywords: Projekt; projektové řízení; plánování zdrojů; plánování nákladů; časové plánování; finanční plánování; MS Project; Ganttův diagram; plánování lidských zdrojů; stavební objekt; Project; project management; resource planning; cost planning; time planning; financial planning; MS Project; Gantt chart; human resource planning; building object