Vyhotovení neměřického záznamu v prostředí VKM - Svobodová, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Úkolem této bakalářské práce je vyhotovení neměřického záznamu v prostředí programu VKM a vytvoření manuálu pro práci v tomto programu. Ukázka zpracování neměřického záznamu pro sloučení parcel v mapě KMD je z katastrálního území Boleradice. V bakalářské práci je popsán konkrétní postup vyhotovení všech příloh neměřického záznamu se všemi náležitostmi právních předpisů.

Task of the work is compilation unsurvey record in the VKM and the creation of a manual for the work in this program. Sample processing unsurvey record to merge plots on the map KMD is in cadastral area Boleradice. The thesis describes a specific procedure for making all required attachments unsurvey record with all the necessities of the law.
Compilation of unsurvey record in environment VKM
Keywords: VKM; neměřický záznam; VKM; unsurvey record