Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku - Zito, Andrej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Práca sa venuje lokalizačnému projektu Reeses pre firmu Autodesk. Analyzuje moţnosti spoločnosti Alpha s.r.o. podieľať sa na jeho realizácii. Navrhuje technicko-organizačné opatrenia s vyuţitím metód projektového managementu. Výstupom práce je súbor plánov pre riadenie a priebeh projektu.

This thesis addresses localization project Reeses for company Autodesk. It analyzes the options of Alpha Ltd. to participate in its execution. It proposes technical and organizational actions using project management methods. The outcome is a set of plans for management and course of the project.
Project Design and Project Management Methodology Application in a Company
Keywords: Projekt; lokalizácia; WBS; plánovanie; rozpočet; riziko; Project; localization; WBS; planning; budget; risk