Předpjatá desková konstrukce přes řeku Krupou - Nečasová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Bakalářská práce se zabývá návrhem a posouzením hlavní nosné konstrukce mostu v obci Staré Město. Převádí místní komunikaci 44646 přes řeku Krupou. Práce obsahuje návrh třech variant řešení. Jedna varianta byla vybrána a podrobně zpracována (předpjatá desková konstrukce). Práce zahrnuje statický výpočet, výkresovou dokumentaci a vizualizaci.

Bachelor thesis deals with the design and assessment of the main structure of the bridge in the village Staré Město. It leads a local road 44646 over the river Krupá. The thesis contains three designs of the construction. One design was choosen for detail solution (prestressed slab bridge). The thesis includes statical analysis, drawing documentation and visualization.
Prestressed slab bridge over the Krupá river
Keywords: předpjatá konstrukce; deskový most; statický výpočet; výkresová dokumentace; prestressed structure; slab bridge; statical analysis; drawing documentation