Rozšiřující výukový modul k mikrokontroléru ATmega - Novák, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem, realizací a navržením vzorových příkladů ke zvoleným perifériím. Práce bude sloužit jako dodatkový výukový modul k základové desce s mikrokontrolérem ATmega 128 pro předmět Mikroprocesorová technika. Podrobně je zde rozebrán popis návrhu, který byl proveden ve vývojovém prostředí EAGLE 5.4.0. Realizace a ověření funkčnosti byly zajištěny pomocí vytvořených programů ve vývojovém prostředí Atmel AVR studio 6.1.

This bachelor thesis is concerning with design, realization and proposing samples of exemplars for chosen peripherals. The thesis will serve as additional education module for motherboard with microcontroller ATmega 128, it will be used in subject called Microprocessor technology. It will be dealing there with description of design, which was made in integrated development environment called EAGLE 5.4.0. Realization and verification of functionality were done with created programs in integrated development environment Atmel AVR studio 6.1.
Extension educational module to a microcontroller ATmega
Keywords: Výukový modul; ATmega 128; DPS; RFID; Education module; ATmega 128; DPS; RFID