Technologická etapa hrubé spodní stavby obchodního centra Centro Zlín - fáze IV. - Vyoral, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Cílem bakalářské práce je zpracování technologických postupů pro provedení souboru prací označovaných jako hrubá spodní stavba. Práce je zpracovávána pro přístavbu obchodního centra Centro Zlín, značenou jako Fáze IV. Bakalářská práce obsahuje technickou zprávu, technologické předpisy, zásady organizace výstavby, návrh strojní sestavy pro danou etapu, časové plánovaní spolu s bilancí zdrojů, kontrolní a zkušební plán, plán BOZP, rozpočet.

The aim of bachelor’s thesis is the development of technological processes for implementing a set of works known as a stage of coarse substructure. Bachelor’s thesis is being processed for extension of shopping centre Centro Zlín, labelled as a Phase IV. Bachelor’s thesis contains a technical report, technological prescription, principles of organization construction, design of mechanical assembly for the stage, scheduling with balance of resources, inspection and test plan, health and safety plan, budget.
Technological stage of coarse substructure of shopping center Centro Zlín - Phase IV.
Keywords: Technologický předpis; strojní sestava; zařízení staveniště; rozpočet; kontrolní a zkušební plán; časové plánování; bilance zdrojů; plán BOZP; technická zpráva; zemní práce; pilotáž; Technological prescription; mechanical assembly; site equipment; budget; inspection and test plan; scheduling; balance of resources; health and safety plan; technical report; ground works; piloting