Marketingové aktivity ELKO Elektro s.r.o. - Kobližková, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zabývá návrhy na zlepšení marketingových aktivit podniku na základě provedeného zhodnocení stávající situace. Teoretická část vymezuje jednotlivé koncepce marketingového mixu a popisuje jeho jednotlivé nástroje. V této části je dále popsán komunikační mix a jeho jednotlivé části. Analytická část je zaměřena na zhodnocení celkové situace konkrétního podniku. V závěru této práce jsou navržena doporučení převážně pro nový komunikační mix.

This diploma thesis deals proposals to improve the marketing activities of the company based on our assessment of the current situation. The theoretical part defines the various concepts of marketing mix and describes its tools. This section further describes communication mix and its individual parts. Analytical part is focused on assess the overal situation of a specific company. In the end of this thesis recommendations are proposed mainly for new communication mix.
Marketing Activities of ELKO Elektro s.r.o.
Keywords: Marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; komunikační mix; push a pull strategie; Marketing mix; product; price; distribution; promotion; communication mix; push and pull strategies