Automatické protetické lůžko - Stojan, Kryštof (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2024)
Tato práce se zabírá návrhem a výrobou automatického protetického lůžka. Cílem je návrh lůžka, desky plošných spojů, mechanismu utahování a řídícího programu. Celý systém je nakonec s pacientem otestován.

This thesis focuses on developement and making of an automatic prosthetic socket. The aim is to designe prosthetic socket, circuit board, closing mechanism and firmware. At the end the whole system is tested on a patient.
Automatic prosthetic bed
Keywords: Automatické protetické lůžko; DC motor; trans radiální amputace; 3D tisk; Automatic prosthetic socket; DC motor; transradial amputation; 3D print