Návrh změn konceptu motivačního systému v podniku - Zetka, Denis (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Hlavním cílem bakalářské práce je návrh nového motivačního systému firmy. Teoretická část specifikuje základní náležitosti dané problematiky, především personální řízení a motivaci. Praktická část je zaměřena na zhodnocení současného motivačního systému, zpracování dat z dotazníků a zahrnuje návrhy na vytvoření nového motivačního systému.

The aim of the Bachelor’s thesis is the design of the new motivational system of the firm. The theoretical part specifies basic requisites of the issue, especially motivation and personal management. The practical part is focused on analyzing the current motivational system, surveys data processing and includes proposals for establishment of the new motivational system.
Concept for Motivational System Change in a Company
Keywords: Motivace; motivační systém; personální řízení; zaměstnanecké výhody; stimulace; Motivation; motivational system; personal management; employee benefits; stimulation