Stavebně technologický projekt bytového komplexu Vila Park v Olomouci - Bartošek, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2021)
V diplomové práci se zabývám stavebně technologickým projektem objektu A9 bytového komplexu Vila Park v Olomouci. V práci je zpracována technická zpráva stavebně technologického projektu, posouzení dopravních tras, časový a finanční plán stavebních objektů, studie realizace hlavních technologických etap, návrh zařízení staveniště a návrh hlavní strojní sestavy. Dále se zde zabývám technologickým předpisem pro kontaktní zateplovací systém a jeho kontrolním a zkušebním plánem. Řešen je i harmonogram a položkový rozpočet. Na závěr mé práce se věnuji bezpečnosti a ochraně zdraví na staveništi a ekonomickému zhodnocení nasazení zvedacího mechanismu.

In diploma thesis describes structurally technical project of the object A9 of the apartment building Vila Park in Olomouc. The parts of the thesis are technical report of the construction-technological project, assessment of trasnport routes, design of site equipment and design of main machines. The thesis also deals with technological regulation of external thermal insulation composite and his control and test plan. There is also schedule and itemized budget. In the end of the work is safety and healt protection on the construction site and economic deployment evaluation lifting mechanism.
Construction technology project of the apartment building Vila Park in Olomouc
Keywords: Bytový dům; diplomová práce; zařízení staveniště; strojní sestava; položkový rozpočet; časový a finanční plán; technologický předpis; plán BOZP; The apartment building; thesis; building equipment; design of machines; itimizet budget; time and financial plan; technological regulativ; schedule of occupational health and safety