Návrh síťové infrastruktury pobočkové sítě - Částek, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na návrh síťové infrastuktury pobočkové sítě společnosti Občanům, s.r.o. Návrh spočívá ve vytvoření kompletní dokumentace k implementaci počítačové sítě dle požadavků investora a obsahuje jak aktivní, tak pasivní prvky a konkrétní způsoby zabezpečení.

This master's thesis focuses on computer network design of multiple Občanům, s.r.o. company branches. The design consists of creating complete implementation documentation according to investor demands, which also includes passive and active network components, and specific security technologies.
Network Infrastructure Design of a Company Branches
Keywords: počítačová síť; komunikační infrastruktura; LAN; zabezpečení sítě; 802.1x; computer network; communication infrastructure; LAN; network security; 802.1x