Návrhy na zlepšení hospodaření s dlouhodobým hmotným majetkem - Vejmolová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Diplomová práce řeší problematiku hospodaření s dlouhodobým hmotným majetkem společnosti Antreg, a.s. Hlavní pozornost je zaměřena na klíčové oblasti, zejména organizaci a činnost údržby a péče o dlouhodobý hmotný majetek. Cílem práce je zpracovat návrhy, které přispějí k řešení problémů zjištěných na základě vykonané analýzy.

Master's thesis solve problem with fixed asset's in company Antreg, a.s. Main focusis is oriented to the most important areas, especially the organisation and maintenance activity and taking care of assets.. Objective is to elaborate proposals for problems resulting from executed analysis.
Suggestions for Economy Improvement of Fixed Assets
Keywords: Péče o majetek; odpisy; údržba; opravy; dlouhodobý hmotný majetek.; Care of property; depreciation; maintenance; repair; fixed assets.