Chráněné bydlení Rajhrad - stavebně technologický projekt - Kubišová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Cílem diplomové práce je stavebně-technologický projekt hrubé stavby Chráněného bydlení v Rajhradě. Součástí diplomové práce je technická zpráva zařízení staveniště, technologický předpis pro monolitické stropní konstrukce, kontrolní a zkušební plán pro monolitickou stropní konstrukci, návrh strojní sestavy a dopravní vztahy, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, environmentální plán, srovnání monolitických a montovaných schodišť, návrh smlouvy o dílo a závazná pravidla pro užívání stavby, finanční náklady stavby, časový plán.

The aim of thesis is construction-technology project of sheltered housing in Rajhrad. Parts of the thesis are technical report of site facilities, technological prescription for monolithic ceiling construction, inspection and test plan for monolithic ceiling construction, proposal of mechanical assemblies and transport relations, occupational safety and health, environmental plan, compared of monolithic and prefabricated staircases, the draft contract for work and binding rules for use of the building, financing construction cost, schedule.
Sheltered housing Rajhrad - construction technology project
Keywords: Stavba; konstrukce; zařízení staveniště; rozpočet; harmonogram; technická zpráva; technologický předpis; stroje; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; environmentální plán; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; monolitická stropní konstrukce; montované schodiště; monolitické schodiště.; Building; construction; building equipment; budget; schedule; technical report; technological prescription; machinery; assembly; inspection and test plan; environmental plan; occupational safety and health; monolithic ceiling construction; prefabricated staircase; monolithic staircase.