CNC programování součástky do airsoftové pušky - Hlavačka, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2015)
Cílem bakalářské práce je inovace součástky do airsoftové pušky, která zahrnuje výběr alternativního materiálu, designové i funkční úpravy. Hlavním bodem je vypracování technologického postupu a simulace CNC obrábění v programu SinuTrain.

The aim of this thesis is to inovate part of an airsoft rifle, which includes the selection of an alternative material, design and functional modifications. The main point is to develope the technological process and simulation of CNC machining in SinuTrain.
CNC programming of components into airsoft rifles
Keywords: hop-up; airsoftová součástka; CNC obrábění; hop-up; airsoft component; CNC machining