Centralizace správy experimentální datové sítě - Meixner, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií)
Tématem této diplomové práce je návrh a realizace správy centralizované experimentální sítě v laboratoři konvergovaných síťových technologií. Diplomová práce je rozdělena do několika částí. V úvodu práce jsou popsány obecné zásady pro správu sítí. Dále je analyzován současný stav experimentální sítě v laboratoři konvergovaných síťových technologií. V další části je navržen a realizován vlastní webový modulární informační systém. V závěru práce je zhodnoceno vlastní řešení a jeho největší přínos.

The aim of this diploma thesis is design and implementation of experimantal data network central management in convergent network technology laboratory. This diploma thesis is devided into several chapters. Management network fundamentals are described in introduction. Actually used experimental network is analyzed in the second chapter. Design and implemantion of web modular information system are presented in third part. Solution of central management network system is summarised at the end of this thesis.
Central management of experimental data network
Keywords: PHP; PERL; MySQL; EXPECT; Framework; správa; webový modulární systém; PHP; PERL; MySQL; EXPECT; Framework; managment; web modular system