Návrh podnikatelského záměru - Král, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Tématem diplomové práce je návrh podnikatelského záměru pro novou stavební společnost, která se bude zabývat komplexní dodávkou a montáží speciálních provětrávaných fasád. Cílem práce je komplexně analyzovat aktuální situaci v úzkém sektoru stavebnictví a na základě těchto informací posléze sestavit podnikatelský záměr.

The theme of the master´s thesis is a Business Plan Proposal for a new civil engineering company. This company works in the field of special ventilated facades. The thesis aims to comprehensively analyze the current situation closely in the construction sector and on the basis of this information, then build a business plan.
Business Plan Proposal
Keywords: Podnikatelský plán; analýza trhu; SWOT analýza; marketingový mix; popis podniku.; Business plan; market analysis; SWOT analysis; marketing mix; description of the company.