Rozpoznání přítomnosti skriptů pro záznam sezení - Voščinár, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2025)
Táto práca sa zameriava na návrh a vývoj metódy detekcie skriptov na záznam sedenia v rámci rozšírenia pre prehliadač. Zhŕňa súčasný stav výskumu k týmto skriptom a ich dopadov na súkromie, a ukazuje možnosti tvorby rozšírení prehliadača. Pokúša sa navrhnúť metodológiu popisu správania skriptov pre záznam sedenia, ktorá má byť použitá pre implementáciu metód detekcie.

This thesis focuses on developing a method for detecting session replay scripts in a browser extension. It summarizes the current state of research on the topic of session replay scripts along with their privacy implications, and illustrates possibilities of browser extensions. It tries to propose a methodology for describing session replay script behavior to be used for the implementation of detection methods.
Detection of Session Replay Scripts
Keywords: záznam sedenia; súkromie; web; rozšírenia prehliadača; JavaScript; session replay; privacy; web; browser extensions; JavaScript