Studie průběhu zakázky ve výrobním podniku - Škodíková, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práce se zabývá řízením průběhu zakázky výrobním podnikem. Výrobním podnikem byla zvolena společnost Presiza, zaměřující se na výrobu stavebních součástí především z hliníkových profilů. Práce se dělí na tři hlavní části. První z části se věnuje teoretickým poznatkům a je zpracována na základě odborné literatury. Druhá z částí se zabývá analýzou podniku Presiza, jejího externího a interního okolí se zaměřením na průběh zakázky podnikem. V poslední části práce je navrhnuto řešení vedoucí k zefektivnění celého procesu.

The thesis is dealing about order development thru manufacturing concern. By manufacturing concern was chosen a company Presiza, which is oriented on a production of building parts mainly from aluminium section. The thesis is divided to three main parts. The first part is devoted to a theoretical knowledges and is processed on the base of a special literature. The second part is dealing of a Presiza company analyse, of hers external and internal environs with a specialization on an order development thru the concern. In the last part is suggested a solution which is directed to improvement of the whole process.
The Study of Contract Process in Manufacturing Company
Keywords: Průběh zakázky; výrobní podnik; analýza; zakázka; zákazník; Process of order; manufacturing company; analysis; order; customer