Plánování cesty v neurčitém prostředí pomocí algoritmu AO* - Foukal, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Diplomová práce se věnuje plánování cesty v neurčitém prostředí se zaměřením na metody typu AO*. V praktické části se zaměřuje na návrh a implementaci vlastní metody řešení pro prohledávání And/Or grafu. Pro provedení srovnávacích experimentů byl vytvořen simulační program, který umožňuje otestovat implementované algoritmy.

Master thesis is dedicated to path planning in uncertain environment focusing on AO* methods. In practical part it focuses on designing and implementation of own solving method for searching And/Or graph. To perform comparative experiments it was created a simulation program, which allows to test implemented algorithms.
Path planning in uncertain environment by means of AO* algorithm
Keywords: Plánování cesty; neurčité prostředí; algoritmus AO*; Path planning; uncertain environment; AO* algorithm