Penzion s minipivovarem - Patočka, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce řeší projektovou dokumentaci penzionu s minipivovarem v obci Sebranice u Litomyšle. Jedná se o projekt, kde se řeší dva stavební objekty. Rekonstrukce statku na penzion s minipivovarem a rekonstrukce sousední stodoly na rodinný dům provozovatele, který je určen pro čtyři až pět osob.

Diploma thesis adress the design of pension with a small brewery in the village Sebranice near Litomyšl. This project adresses two buildings. Reconstruction of homestead in pension with small brewery and reconstruction neighboring barn in detached hause of operator, which is desingns for four up to five people.
Pension with a small brewery
Keywords: rekonstrukce; penzion; minipivovar; dům provozovatele; statek; reconstruction; pension; small brewery; hause of operator; homestead