Využití interakce simulačních nástrojů k řešení komplexních úloh v dynamice - Kukučka, Ivan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Táto práca sa zaoberá popisom možností vzájomného previazania simulačných nástrojov a demonštruje popísané postupy na rôznych komplexných úlohách. Cieľom práce je ukázanie prepojenia medzi CAD softvérmi (Solidworks) a inými simulačnými nástrojmi (MATLAB, MSC Adams) pričom v prostredí pre simuláciu multi-body dynamiky sa pracuje ako s tuhými telesami, tak aj s flexibilnými.

This thesis describes the possibilities of mutual interaction of simulation tools and it demonstrates the procedures described for the various complex tasks. Aim of this thesis is to show the links between CAD softwares (Solidworks) and other simulation tools ( MATLAB, MSC Adams) while in the environment for the simulation of multi-body dynamics it is treated as rigid bodies, as well as flexible.
Utilization of simulation tools interaction for solving of complex problems in dynamics
Keywords: Import; export; pohybová analýza; flexibilné teleso; SimMechanics; MSC Adams; interface uzol; Import; export; motion analysis; flexible body; SimMechanics; MSC Adams; interface point