Zálohování dat a datová úložiště - Nakládal, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku spojenou se zálohováním dat a datovými úložišti. Je rozdělena do několika částí, ve kterých se zabývá teoretickými východisky, analýzou současného stavu a návrhem vlastního řešení.

This bachelor’s thesis focuses on problematics associated with data backup and data storages. It is divided into several parts where it deals with theoretical basis, analyses of current state and the design of own solution.
Data Backup and Data Storages
Keywords: Datová úložiště; NAS; RAID; server; Data storages; NAS; RAID; server