Štíhlá výroba elektronických komponent - Hála, Antonín (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Předmětem diplomové práce „Štíhlá výroba elektronických komponent“ je aplikovat štíhlou výrobu na pracovištích v konkrétním podniku. Cílem práce je zorientovat se ve štíhlé výrobě a aplikovat její jednotlivé metody na pracovišti. První část práce se zabývá teoretickou přípravou, porozumění štíhlé výroby a metodami štíhlé výroby. Druhá část se zabývá analýzou výrobních procesů, aplikací metod štíhlé výroby a návrhy pracovišť.

Aim of diploma thesis “Lean production of electronics” is to apply lean production on workplaces in concrete company. Object of thesis is to orientate in lean production and apply its individual methods on workplace. First part of thesis is dealing with theoretical preparation, understanding lean production and methods of lean production. Second part is dealing with analyzing production processes, application of methods of lean production and designing workplaces.
Lean production of electronics
Keywords: štíhlá výroba; mapování toku hodnot; balancování linek; čas cyklu; lean production; value stream mapping; line balancing; cycle time