Webová aplikace pro kontrolu výsledků automatického zpracování videa a jeho ručního anotování - Červíček, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá implementací webové aplikace pro získávání cenných dat pro anotování. Data se získávají převážně z videí a obrázků, ale mohou to také být deepfakes obrázky a gify. Pro detekování objektů ve videu se používá knihovna YOLO - You Only Look Once. Celá aplikace je vyvíjena v Node.js, na kterém běží backend aplikace a React pro vývoj frontendu. Pro lepší pochopení vývoje webových aplikací je v textu taktéž popsán historický vývoj webových technologií.

The thesis pursues the implementation of the web application for obtaining valuable data for anotation. Data are mainly collected from videos and images, but they can be obtained from deepfakes images and gifs as well. The YOLO - You Only Look Once is used for object detection in the videos. Whole application is developed in node.js and react. Node.js for backend and react for frontend. For a better understanding of web application, there is also historical description of the web technologies.
Web Application for Inspecting Results of Automatic Video Processing and Manual Annotations
Keywords: web; webová aplikace; single page aplikace; YOLO; anotování; video; obrázky; deepfakes; Node; React; Material-UI; detekce objektů; sledování objektů; web; web application; single page application; YOLO; annotation; video; images; deepfakes; Node; React; Material-UI; object detection; object tracking