Dvougenerační dům - Troup, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Bakalářská práce se zabývá projektovou dokumentací dvougeneračního rodinného domu v zájmové lokalitě České Budějovice. Je navržen jako dvoupodlažní, nepodsklepený s dvěma bytovými jednotkami. Konstrukčního systém je z keramických tvárnic typu Therm (POROTHERM). Střecha je pultová – kombinace dvou střešních rovin (odborný název „Skillion“ střecha). Objekt má obdelníkový tvar.

Bachelor thesis deals a project documentation of family duplex house in location Ceské Budejovice. The object is designed as a two-floor, without basement. The structural system of object is a ceramic bricks system, type of Therm (POROTHERM). The object has two flats. Shed roof – combination of two roofs (technical name is „Skillion roof“). Object has a rectangular shape.
Duplex house
Keywords: Dvougenerační rodinný dům; zájmová lokalita České Budějovice; dvoupodlažní; nepodsklepený; dvě bytové jednotky; POROTHERM; pultová střecha; „Skillion“ střecha.; Duplex family house; location České Budejovice; two-floor; basement; POROTHERM; two flats; shed roof; „Skillion“ roof.