Teoretický model linkové výroby pro výrobu plynem izolovaných komponent VVN - Haluza, Zdeněk (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Práce má za úkol vysvětlit, co znamená produkční tok a jaké metody známe k jeho analýze a seznámit nás se samotnou firmou. V rámci firmy se seznámit s lakovacím procesem a čištěním. První část pojednává o samotném produkčním toku a jeho dělení. Následně jsou uvedeny metody jeho analýzy. Druhá část je o samotné firmě, zahrnuje představení firmy, produktu, popis lakovacího procesu a čištění. V třetí části jsou vypracovány návrhy, jakým způsobem zlepšit čistící proces. V poslední části práce je provedeno ekonomické zhodnocení daných návrhů.

This work aims to explain what the production flow means, what methods are known for the analysis and to introduce us the company. It is also to introduce the process of painting and grinding within the company. Concept of the first part is the actual production flow and its division. The following chapters handle the methods of its analysis. The second part describes the company itself. It includes the introduction of the company, of the product and description of the painting process and grinding. In the last part of the work was made economic evaluation of these proposals.
Teoretical model of producting for gass isnulating components of UHV
Keywords: produkční tok; mapování toku hodnot; lakování; broušení; layout; production flow; value stream; painting; sanding; layout