LABORARTORY BRNO - Šánek, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Galerie architektury, designu a moderního umění v Brně. Nachází se na nároží v křížení ulic Koliště a Milady Horákové. Funkce galerie je doplněna o prostory ateliérů a dílen sloužícím k workshopům a jiným akcím. V domě je navrženo mnoho dalších multifunkčních ploch, které spojují dvě základní funkce. Svým tvarem reaguje na okolní zástavbu.

Gallery of Architecture, Design and Modern Art in Brno. Located on the corner of the street intersection fluctuate Milady Horakove. Features gallery space is complemented by studios and workshops serving for workshops and other events. The house has designed many other multifunctional surfaces which combine two basic functions. Its shape responds to the surrounding buildings.
LABORARTORY BRNO
Keywords: Brno; galerie architektury; designu a moderního umění; ateliéry; dílny; studovny; brněnská okružní třída; nároží Koliště; nároží Milada Horáková; nárožní parcela Brno; Brno; galleries; architecture; design and contemporary art; studios; workshops; study; Brno ring road; corner Koliště; corner Milada Horakova; corner plot Brno