Vnitropodnikové směrnice obchodních korporací - Šťavíčková, Eliška (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na tvorbu vnitropodnikové směrnice stavební společnosti QuickBuilding s. r. o. V první části jsou vymezena teoretická východiska vztahující se k vnitropodnikovým směrnicím, odměňování zaměstnanců a účtování o mzdách. V druhé části je vybraná společnost představena, analyzována a zároveň zhodnocena současná vnitropodniková směrnice. V poslední části je sestaven návrh komplexního vnitřního mzdového řádu.

The bachelor thesis is focused on the creation of an internal company directive of building company QuickBuilding s. r. o. The first part defines the theoretical basis related to internal company directives, remuneration of employees and wage accounting. The second part contains description and analysis of the company. This part also deals with evaluation of current internal company directive. The last part presents the proposal of comprehensive internal wage regulation.
Accounting Directives for Company
Keywords: Vnitropodnikové směrnice; mzda; zaměstnanci; vnitřní mzdový řád; účtování; Internal company directives; wage; employees; internal wage regulation; accounting