Implementace systému Milk Run pro výrobní linky zvolené oblasti - Nemec, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Diplomová práca sa zameriava na implementáciu logistického systému Milk run pre automotive linky vo zvolenom výrobnom podniku, ktorý umožňuje včasné a efektívne dodávky materiálu do výroby. Teoretická časť práce sa zaoberá logistickými prístupmi podporujúcimi štíhlu výrobu. Praktická časť práce sa zameriava predovšetkým na popis nového procesu zásobovania a jednotlivých krokov potrebných pre implementáciu systému Milk run v podniku. Práca je ukončená zhodnotením očakávaných prínosov projektu.

Diploma thesis is focused on implementation of logistics system Milk Run for automotive lines in selected manufacturing company, which allows to deliver raw material for production effectively and on time. The theoretical part deals with the logistics principles, which are supporting lean manufacturing. The practical part is focused mainly on description of new supplying process and steps needed for implementation of Milk Run system in the company. The thesis is concluded with evaluation of project’s expected benefits.
Implementation of the Milk Run System for Production Lines of the Selected Area
Keywords: logistika; Milk run; štíhla výroba; zásobovanie; proces; materiál; výrobná linka; logistics; Milk Run; lean manufacturing; supply; process; material; production line