Komunikační mix podniku - Trávnik, Peter (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Predmetom bakalárskej práce “Komunikačný mix podniku” je analýza súčasného stavu komunikačného mixu vybraného podniku a návrh nového. Práca je rozdelená na teoretickú a praktickú časť. Teoretická časť pojednáva o význame marketingovej komunikácie, popisuje a porovnáva jednotlivé nástroje komunikačného mixu. Úvod praktickej časti popisuje vybranú spoločnosť. Hlavná časť analyzuje a hodnotí súčasné nástroje propagácie. Následuje realizovaný výskum zameraný na spokojnosť zákazníkov. Záverečná časť obsahuje návrh nového komunikačného mixu.

The goal of the submitted thesis “Communication mix of company” is the analysis present communication mix of selected company and proposal of the new mix. The thesis is separated on theoretical and practical part. Theoretical part concerns importance of marketing communication, description and theoretical comparison of particular tools of communication mix. Practical part continues on theoretical part. First it is concentrated on description of company, analysis and evaluation of the present communication mix. Practical part includes research focused on consumer satisfaction. Last part contains plan of the new communication mix.
Company Communication Mix
Keywords: Marketing; analýza; konkurencia; produkt; cena; distribúcia; reklama; Marketing; analysis; competition; product; price; distribution; advertisment