Organizace projektu výstavby - Pandulová, Iveta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Diplomová práce se zaměřuje na téma organizace projektu výstavby v teoretické i praktické rovině. Teoretická část se zabývá problematikou týkající se projektů a projektového řízení, dále se věnuje popisu dodavatelské přípravy stavby v podobě nabídkové, předvýrobní a výrobní přípravy dodavatele. Praktická část zahrnuje analýzu organizace zakázky na konkrétním projektu a vlastní návrh organizace zakázky.

This dissertation focuses on the management of a construction project from both a theoretical and practical perspective. The theoretical part deals with project management and specifficaly a contractor’s preparation ahead of the construction project, namely producing the tender and pre-production considerations. The practical part covers an analysis of contract’s management of a concrete project.
Construction Project Organization
Keywords: Projekt; projektové řízení; stavební zakázka; subdodavatelé; harmonogram; MS Project; organigram; matice zodpovědnosti.; Project; project management; construction contract; subcontractor; schedule; MS project; organigram; martix of an accontability.