Návrh na zlepšení komunikace firmy - Suk, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářská práce se zabývá interní komunikací a distribucí informací ve firmě. Analyzuje současný stav komunikace, informační potřeby a poukazuje na nedostatky. Navrhuje opatření ke zlepšení komunikace firmy a distribuce informací především prostřednictvím intranetového systému. Poukazuje na jeho přínosy, možnosti využití a na význam využívání podpory informačních systémů v komunikaci firmy.

Bachelor's thesis deals with internal communication and distribution of information within the company. It analyzes the current state of communication, information needs and highlights the shortcomings. It proposes measures to improve the communication of information and distribution companies primarily through an intranet system. Draws attention to its benefits, the use and importance of using information systems aid in the communication business.
Proposal for Improvement Company Communication
Keywords: Interní komunikace; informační potřeby; komunikační nástroje; intranetový systém; distribuce informací; Internal communication; information needs; communication tools; intranet system; distribution of information