Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Bartoš, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou stávajícího informačního systému a návrhem změn s cílem zlepšení používání systému, zvýšení uživatelského komfortu a přípravu na možnou budoucí komercializaci. K posouzení stávajícího systému je využit kvalitativní akvantitativní výzkum pro získání zpětné vazby od uživatelů a seznamu jejich požadavků. Seznam požadavků slouží jako podklad pro návrh nového řešení. Výstupem je analýza a popis nových funkcionalit s cílem obsloužit požadavky uživatelů a splnit jejich potřeby, součástí výstupu jsou i předpokládané finanční náklady vpřípadě implementace.

This bachelor’s thesis focuses on analysis of current information system and proposal for changes with the purpose of improving the system‘s usability, enhancing user comfort, and preparing for possible future commercialization. For accessing the current system is used qualitive and quantitive method to gather feedback from users and a list of their requirements. The list of requirements serves as a basis for proposing a new solution. The output is an analysis and description of new functionalities with the purpose of serving the users needs’ and fulfilling their requirements, including the estimated financial costs in case of implementation.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: Informační systém; analýza; návrh změn; Information system; analysis; proposal for changes