Realizace stavebně technologické etapy - Nástavba bytového domu v Luhačovicích - Holba, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Předmětem bakalářské práce je realizace nástavby bytového domu. Tento bytový dům se nachází v městě Luhačovice. Práce se zabývá řešením technologických procesů realizace krovu s několika vikýři a střešními okny. Dále realizací pokrývačských a klempířských prací. Obsahem je technická zpráva, zařízení staveniště, technologické předpisy, strojní sestava, časový harmonogram prací, položkový rozpočet, kontrolní a zkušební plány, konstrukční schémata zastřešení.

The subject of bachelor thesis is a realization of extension of the apartment building. This apartment building is located in Luhačovice. The thesis deals with the solution to technological processes of roof trust´s realization with several dormers and roof windows. The thesis also deals with realization of roofing and plumbing work. This thesis contains engeneering report, site equipment, technological regulations, machine set, time schedule of work, budget, control and test plans, construction schemes of roofing.
Implementation of Building Construction Phase - Extension of Apartment Building in Luhačovice
Keywords: Nástavba; bytový dům; zastřešení; valbová střecha; vikýř; střešní okno; krov; technická zpráva; zařízení staveniště; technologický předpis; strojní sestava; časový harmonogram; kontrolní a zkušební plán; položkový rozpočet; schéma; Extension; apartment building; roofing; hipped roof; dormer; roof window; roof trust; engeneering report; site equipment; technological regulations; machine set; time schedule; control and test plan; budget; scheme