Strategie pro expanzi zvolené společnosti - Fridrichová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Predmetom diplomovej práce je vybranie vhodnej stratégie pre expanziu zvoleného podniku. Vybraný podnik sídliaci v Brne sa zaoberá vývojom software pre tvorbu a správu obsahu webu. Podkladom pre výber stratégie sú analýzy vonkajšieho prostredia – potenciálneho trhu pre vstup, analýzy vnútorného prostredia podniku a jeho finančná analýza. Poslednú časť práce tvoria vlastné návrhy a odporučené riešenia.

Aim of the diploma thesis is to choose a suitable strategy for expansion of the selected company. The chosen company based in Brno develops web content management software. The strategy is made based on analyses of external environment – potential market for entry, analyses of internal environment of the company and its financial analysis. The last part of the thesis consists of suggestions and proposed solutions.
Strategy for the Expansion of Chosen Company
Keywords: internacionalizácia; vstup na trh; správa obsahu webu; marketingový mix; PEST analýza; SWOT analýza; internationalization; market entry; web content management; marketing mix; PEST analysis; SWOT analysis