Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení - Klobásová, Lenka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce hodnotí finanční situaci společnosti CZ PROJEKT, s. r. o. v období let 2005 až 2010 prostřednictvím vybraných metod finanční analýzy. Hlavním cílem této práce je navrhnout možná řešení zjištěných problémů, která mají vést ke zlepšení finanční situace společnosti v dalších letech.

Master’s thesis evaluates financial situation of CZ PROJEKT, s. r. o. company between years 2005 and 2010 with selected methods of financial analysis. The main goal of this thesis is to propose possible solutions for improving company’s financial situation in future.
Evaluation of the Financial Situation in the Firm and Proposals to its Improvement
Keywords: Finanční analýza; finanční situace; hodnocení společnosti; likvidita; rentabilita; zadluženost; poměrové ukazatele; soustavy ukazatelů; účetní výkazy; Financial analysis; financial situation; company rating; liquidity; profitability; debt; proportion ratios; ratio systems; financial statements