Rozšíření Google Bumble o podporu audio přenosů - Žatečka, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2024)
Cílem této práce je vytvořit rozšíření projektu Google Bumble, které umožní v prostředí Python vytvářet aplikace, jež budou emulovat přenos audio signálů skrze Bluetooth Low Energy Audio.

The aim of this thesis is to create extension for the Google Bumble project that will allow creating applications that emulate the transmission of audio signals via Bluetooth Low Energy Audio in the Python environment.
Keywords: Bluetooth Low Energy; Bluetooth LE Audio; Google Bumble; LC3; Python; Bluetooth Low Energy; Bluetooth LE Audio; Google Bumble; LC3; Python