Podnikatelský záměr - Svobodová, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem zpracování podnikatelského záměru restaurace. Cílem tohoto podnikatelského plánu je návrh na založení vlastního minipivovaru, který by sloužil výhradně pro potřeby restaurace, analýza a charakteristika prostředí a trhu, na kterém firma působí. Součástí podnikatelského plánu je i návrh marketingové strategie.

This thesis focuses on a restaurant business proposal. The main goal of this business plan is a proposal to establish a mini-brewery, which will be used to brew beer for the restaurant only, as well as an analysis of market characteristics applicable to the restaurant location. The business plan also includes marketing strategy proposal.
Business Plan
Keywords: podnikatelský plán; marketingový plán; finanční plán; organizační plán; komunikační mix; obchodní společnost; business plan; marketing plan; financial plan; organizational plan; communication mix; company.