Inovace dvousemestrálního předmětu Úvod do permakulturního designu 1 a 2 na FaVU - Žák, Martin (VUT v Brně, 2026)
ÚPD1_Semenaření. Prezentace v Power Pointu pro studenty předmětu (studijní materiál) Sylabus předmětu
Keywords: Semenaření; rostlina; permakultura; půda; genetika