Společensko-kulturní centrum s radnicí v Kohoutovicích - Gábor, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Hlavním cílem projektu, bylo vytvoření nového objektu radnice s kvalitním zázemím pro úředníky. Společně s ní jsem chtěl vytvořit nové lokální centrum Kohoutovic, které by posílilo danou lokalitu a poté vytvořilo globální centrum celé obce.

The main objective of the project was to make a new hall with high-quality facilities for officials. Along with her, I wanted to create a new local center Kohoutovice, which would strengthen the site and then create a global focal point for the community.
Socio-cultural centre with townhall for the district Brno-Kohoutovice
Keywords: Diplomová práce; Nová radnice; Brno-Kohoutovice; kulturní sál; sportovní sál; multimediální sál; společensko kulturní centrum s radnicí; Diploma project; New town hall; Brno-Kohoutovice; cultural hall; sports hall; multimedia room; socio-cultural centre with town hall